TUC Consulting

– möjligheternas arbetsgivare

Alla har vi hört uttrycket att man inte kan ha kakan och samtidigt äta den. Vi vågar påstå att det går, åtminstone som anställd i TUC Consulting. Vi är ett konsultföretag som växt fram ur en tid då både trygghet och flexibilitet blivit allt viktigare. Vår ambition är att utveckla skräddarsydda lösningar för att möta marknadens behov av din talang. Vi vill säkerställa att den kunskap du besitter idag paketeras som kompetensutveckling imorgon. Vi vill att du som utbildningskonsult ska fokusera på att utbilda och få människor att växa. Resten sköter vi.

Med Sveriges största YH-anordnare i ryggen kan vi fokusera på att få ut din kunskap och talang där den gör mest skillnad för framtiden. Vår storlek är vår styrka. Den möjliggör för oss att ge dig tillgång till flera stödfunktioner, exempelvis en säljorganisation som jobbar på att fylla din tid och en konsultchef som stöttar dig och hjälper dig med planeringen.

Hos oss är du anställd med förmåner som kollektivavtal och pension. Du slipper tänka på praktiska saker som fakturering och moms. Du har en arbetsplats till ditt förfogande med dator och telefon och kanske bäst av allt, kollegor på alla de kontor där TUC Yrkeshögskola finns. Vi vågar lova att de är fantastiska.

Eftersom vi finns på flera orter och erbjuder undervisning både på plats och distans är möjligheterna många. Vi har ett brett utbud av utbildningar och kurser med olika längd och omfattning. Dessutom försöker vi möjliggöra för en sysselsättningsgrad som passar dig. Alla dessa faktorer bidrar till att vi anstränger oss för att hitta individanpassade lösningar för dig och dina kunskaper.

Vi finns här för dig.

Vi fokuserar helt på utbildning och kompetensutveckling, och har unika kunskaper och erfarenheter. Har du en fråga, vill ha ett kostnadsförslag eller vill träffas för ett första givande möte – hör av dig så kontaktar vi dig.