Kommunikation och försäljning

Business English

Business English med TUC Academy ger utrymme för upplägg som anpassas utefter företagsbransch, yrkesroll och målsättning.

Ett tydligt mål kan vara att stärka självförtroendet och förbättra språkkunskaperna hos sin personal för bättre global kommunikation med kollegor och kunder. Utbildningen anpassas till ert företags kundsituationer, produkter och tjänster vilket ger er en relevant utbildning som från första stund ger resultat!

Business English – Intresseanmälan

För intresseanmälan: Skicka ett e-brev till [email protected], och beskriv era utbildningsbehov och önskemål.

Om ert främsta syfte är att stärka självförtroendet och förbättra språkkunskaperna är vår rekommendation att hålla mindre gruppstorlekar då det skapar bättre förutsättningar för samspel och interaktion. Vi kan exempelvis erbjuda grundkurs, intensivkurs och kurs för chefer.

Kompetenskartläggning

Om ni önskar hjälp med att kartlägga kunskapsnivå och efterfrågat behov för era anställda har vi en kompetenskartläggningsmall som vi kan skicka ut. Vi kan även vara behjälpliga i sammanställningen av kunskapsnivåer, gruppindelning etc.

Kursformat och omfattning 

Tillsammans med dig som kund enas vi om ett format och upplägg som passar bäst utefter behov och önskemål. 

Om vår föreläsare/utbildare

I över 16 år har vår utbildare Rob Lees arbetat med engelsk språkundervisning. Han har erfarenhet av allt från individuell språkcoachning till gruppkurser och seminarier. Med specialisering på rådgivning och utbildning för att stödja beslutsfattare, team och organisationer i att kommunicera och arbeta internationellt finns ett stort utbud av idéer och metoder för att skapa rätt upplägg för grupper i syfte att uppnå sina kunskapsmål. Rob har stöttat team i affärengelska inom såväl offentlig sektor som i det internationella näringslivet.