Kommunikation och försäljning

Individanpassad säljande kommunikation

Det mesta handlar om kommunikation och det finns allt att tjäna på att bli bättre! Arbetar du i en roll där det är viktigt att få andra människor med dig i den riktning ni behöver gå - då har du verklig nytta av den här utbildningen. Kommunikation är inte alltid lätt - det finns relationer och sammanhang där vi inte når varandra. Du säger yxa, den andra hör hammare - och det blir likadant varje gång. Går det riktigt illa börjar ni gå omvägar runt varandra och till andra inblandade konstaterar ni uppgivet att ni "har dålig kemi".

Individanpassad säljande kommunikation – Intresseanmälan

För intresseanmälan: Skicka ett e-brev till [email protected], och beskriv era utbildningsbehov och önskemål.

Under den här dagen går vi igenom hur olika vi kan vara när det kommer till hur vi motiverar oss och därigenom hur vi helst tar beslut. Vi analyserar kommunikationsstilar och bekantar oss med verktygen vi behöver för att göra medvetna anpassningar. Med bas i DISC-teorin lär du dig mer om olika individers yttre kännetecken som möjliggör anpassningar i ditt budskap utifrån individens kommunikationsstil, motivationsgrund och beslutsmodell.

Kursmoment

  •  Transaktionsanalys och dubbel affirmation: ”Jag är ok – du är ok”
  • Introduktion till Thomas DISC
  • Yttre kännetecken för D, I, S och C
  • DISC anpassad kommunikation; samtal och möten
  • Dynamik vid olikheter och likheter; samarbete mellan ytterligheter

  Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som driver säljsamtal eller andra typer av samtal där du behöver övertyga. Du arbetar kanske som säljare, servicespecialist, marknadsförare eller projektledare. Metodiken går även att tillämpa inom ledarskap.

 Föreläsare

 Jonas Jarl har över 30 års erfarenhet av kommunikation, marknadsföring och försäljning, både i ledande roller och som föreläsare. Läs mer om Jonas här.

Feedback från deltagare

”Bra utbildning som jag kommer rekommendera fler företag att investera i.”